Još samo 44 dana do Božića!

HEAT IT - USB grijač za šalicu. Ploča grijača je izrađena od nehrđajućeg čelika, 3 porta, verzija 2.0. USB kabel duljine cca 100 cm. Boje: plava, svjetlo zelena, bijela, ružičasta (pink)
(promo katalog 3, str.46)
Cijena: 37,70 kn + PDV 
FREEDOM -  Bluetooth 3.0 zvučnik sa utorom za micro SD kartice i MP3 reprodukcijom. Dolazi sa USB kablom za punjenje, mini USB, i line-in priključak (do USB porta i 3,5 mm jack), integrirana punjiva baterija, vrijeme rada:.5 h, Vrijeme punjenja: 2 h. Maksimalan domet: cca.10 m. Kvalitetno metalno kućište sa gumiranim dnom.
Boje: crvena, srebrna, bijela, crna, plava
(promo katalog 3, str.39)
Cijena: 126,91 kn + PDV 
SWAY TOUCH - kemijska olovka sa gumenim dijelom na vrhu za korištenje na uređajima sa zaslonom osjetljivim na dodir.
Boje: zlatna, plava, crvena, zelena, narančasta, crna, tamno crvena, ružičasta (pink), bijela, srebrna
(promo katalog 2, str.17)
Cijena: 3,38 kn + PDV
TRAVEL COMPANION - visoko kvalitetna automobilska vješalica sa univerzalnim držačima, odličan izbor za poslovna putovanja (promo katalog 2, str.94)
Cijena: 126,27 kn + PDV
PASSENGER - torba za držanje kišobrana u automobilu, izuzetno korisna u kišnim danima (promo katalog 2, str.95)
Cijena: 16,08 kn + PDV

 

 
HIGH FIVE - keramička šalica sa podmetačem i žličicom. Boje: bijelo-crvena, bijelo-narančasta, bijelo-zelena, bijelo-žuta, bijelo-plava. Zapremina: 300 ml (promo katalog 2, str.137)
Cijena: 25,77 kn + PDV
SALUTE - Vinski set u drvenoj kutiji sadrži termometar, prsten, čep i nožić (promo katalog 2, str.158)
Cijena: 72,97 kn + PDV
UPRIGHT - stalak za tablet.
Plastični stalak se može preklopiti, ima silikonske kuteve za sigurno prianjanje i čvrsto uporište (promo katalog 2, str.399)
Cijena: 5,27 kn + PDV
PADUA - mali putni kovčeg idealan je za poslovna putovanja i odmore. Tvrda vanjska školjka sa teleskopskom drškom na izvlačenje, četiri kotačića i bravicom za zaključavanje (brojevna kombinacija). Pogodan za unos u putni prostor aviona (boarding size). Dimenzije: 55x35x20 cm. Materijal: ABS. Boje: bijela, crna (promo katalog 3, str.29)
Cijena: 336,06 kn + PDV
LORD - muški automatski sklopivi kišobran sa drškom od fiberglasa i drvenom ručkom, pokrovom od sirove svile sa posebnim vodootprnim premazom.Boje: smeđa, plava, crna (promo katalog 2, str.248)
Cjena: 58,00 kn + PDV
KEEP UP - Set od 6 noževa u boji od nehrđajućeg čelika sa nazubljenom oštricom u gumiranom držaču (promo katalog 3, str.71)
Cijena: 116,43 kn + PDV
PREGLEDAJ Promo katalog 1
PREGLEDAJ Promo katalog 2
PREGLEDAJ Promo katalog 3
KLIKNI i pošalji upit na: info@mizonis.hr
FOLLOW ON FACEBOOK
Unaprijed se ispričavamo i molimo Vas za razumijevanje. Reklamni materijal Vam je poslan u ime poduzeća Mizonis d.o.o. sa svrhom marketinga.
Sadržaj ove e-mail poruke i priloženih datoteka povjerljiv je i namijenjen samo primateljima navedenima u adresi i bilo koja vrsta/oblik neovlaštene uporabe ove elektroničke pošte podliježe kaznenoj i prekršajnoj odgovornosti za štetu nastalu uslijed zaraženosti e-mail poruke virusom ili drugim štetnim programom.
Ovu e-mail poruku ste primili na temelju Vaše prijave na našim ili web stranicama naših partnera, Facebook stranicama, na temelju preporuke, sudjelovanja u nagradnim igrama, narudžbe kataloga, ispunjavanja anketnog listića na događajima, sajmovima, seminarima i drugim sličnim događajima u organizaciji naše tvrke ili naših partnera ili u javno dostupnim bazama podataka.
Ako više ne želite primati naše obavijesti i ako smatrate da Vaša e-mail adresa nije registrirana na bilo koji od gore navedenih i opisanih načina, a ipak se nalazi u našoj bazi, onda se u istoj našla zabunom ili pogreškom i molimo Vas da prihvatite našu ispriku i trajno izbrišete svoju e-mail adresu iz naše baze, besplatno i jednostavno, tako da nam pošaljete e-mail poruku sa naslovom i/ili sadržajom „odjava" na našu e-mail adresu info@mizonis.hr i mi ćemo Vas ukloniti s naše newsletter liste.

Copyright © 2014. MIZONIS d.o.o., Kninski trg 4, 10000 Zagreb, www.mizonis.hr All rights reserved.
Our mailing address is:
info@mizonis.hr

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

MIZONIS - Kninski trg 4 - 10000 Zagreb - info@mizonis.hr - www.mizonis.hr