Još samo 31 dan do Božića!
Bliži se "vrijeme darivanja" i za danas smo Vam kao promo prijedlog izdvojili torbu za laptop i elektronski upaljač.

Od ostalih artikala koje imamo u ponudi izdvajamo:
plastične i metalne kemijske olovke, biorazgradive olovke, drvene olovke, kutije za olovke, USB stick-ovi, razni gadgeti, upaljači, privjesci, keramičke i porculanske šalice, razne vrste torba i vrećica, notesi, kišobrani, satovi, stvari za relaksaciju, ljepotu i zdravlje, razni alati i oprema, uredski pribor, kape i šilterice, t-shirt i polo majice, jakne...i još puno zanimljivih reklamnih artikala. 
KONFERENCIJSKA TORBA, sa aluminijskim drškama, podstavljenim pretincom za laptop, posebnim odjeljkom za dokumente, mobilni telefon i olovke
Težina: 566 g
Sastav: mikrofibra
Veličina: 35 x 28 x 5 cm
Veličina otiska (pločica): 2.5 x 0.7 cm
Veličina otiska (torba): 12 x 3 cm
Pakiranje: 1 / 10

 
ELEKTRONSKI PLASTIČNI UPALJAČ, punjivi
Težina: 15 g
Veličina: 2.5 x 1.1 x 8.1 cm
Veličina otiska: 5 x 1.2 cm
Pakiranje: 50 / 1000

 
KLIKNI i PREGLEDAJ Promo katalog 1
KLIKNI i PREGLEDAJ Promo katalog 2
KLIKNI i PREGLEDAJ Promo katalog 3
KLIKNI i pošalji upit na: info@mizonis.hr
FOLLOW ON FACEBOOK
Unaprijed se ispričavamo i molimo Vas za razumijevanje. Reklamni materijal Vam je poslan u ime poduzeća Mizonis d.o.o. sa svrhom marketinga.
Sadržaj ove e-mail poruke i priloženih datoteka povjerljiv je i namijenjen samo primateljima navedenima u adresi i bilo koja vrsta/oblik neovlaštene uporabe ove elektroničke pošte podliježe kaznenoj i prekršajnoj odgovornosti za štetu nastalu uslijed zaraženosti e-mail poruke virusom ili drugim štetnim programom.
Ovu e-mail poruku ste primili na temelju Vaše prijave na našim ili web stranicama naših partnera, Facebook stranicama, na temelju preporuke, sudjelovanja u nagradnim igrama, narudžbe kataloga, ispunjavanja anketnog listića na događajima, sajmovima, seminarima i drugim sličnim događajima u organizaciji naše tvrke ili naših partnera ili u javno dostupnim bazama podataka.
Ako više ne želite primati naše obavijesti i ako smatrate da Vaša e-mail adresa nije registrirana na bilo koji od gore navedenih i opisanih načina, a ipak se nalazi u našoj bazi, onda se u istoj našla zabunom ili pogreškom i molimo Vas da prihvatite našu ispriku i trajno izbrišete svoju e-mail adresu iz naše baze, besplatno i jednostavno, tako da nam pošaljete e-mail poruku sa naslovom i/ili sadržajom „odjava" na našu e-mail adresu info@mizonis.hr i mi ćemo Vas ukloniti s naše newsletter liste.

Copyright © 2014. MIZONIS d.o.o., Kninski trg 4, 10000 Zagreb, www.mizonis.hr All rights reserved.
Our mailing address is:
info@mizonis.hr

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

MIZONIS - Kninski trg 4 - 10000 Zagreb - info@mizonis.hr - www.mizonis.hr