Još samo 49 dana do Božića!

PRECIOUS - ekskluzivni pisaći set, sastoji se od kemijske olovke i tehničke olovke sa twist mehanizmom. Olovke su drvene i imaju ekskluzivni dizajn, trokutastog su oblika i dolaze u poklon kutijici. (promo katalog 3, str.91)
Cijena: 77,00 kn + PDV ARCTIC - kvalitetna strugalica za led i metlica za čišćenje snijega sa teleskopskom drškom. Dimenzije: 90 x 11 cm. (promo katalog 2, str.456)
Cijena: 57,43 kn + PDV 
BOLERO - digitalni vinski termometar.(promo katalog 3, str.18)
Cijena: 30,00 kn + PDV

 
PREGLEDAJ Promo katalog 1
PREGLEDAJ Promo katalog 2
PREGLEDAJ Promo katalog 3


DOUBLY - dvobojni automatski kišobran. Veličina: fi 103 cm. Boje: crno-crveni, crno-plavi, crno-zeleni, crno-žuti, crno-narančasti, crno-sivi.( promo katalog 2, str.257)
Cijena: 38,20 kn + PDV
ENDURANCE Powerbank - punjač funkcionira kao “backup battery” na način da kad se napuni ima za 1-2 puta punjenja mobitela, praktično na putovanju kada se nema gdje spojiti na struju, pogodno za smartphone, iPhone i USB uređaje. Uključuje USB kabel sa Micro-USB priključkom ( cca 25 cm), crveni LED - kontrola punjenja, plavi LED - indikator rada, on-off prekidač, ulazna snaga: 5 V. Vrijeme punjenja oko 4 sata, 2200 mAh, litij-ionska baterija visokih performansi, elegantno metalno kućište u četiri boje. Mogućnost apliciranja loga ili poruke gravurom. Boje: crvena, crna, srebrna, svjetlo plava. Veličina: 10 x 2 x 2 cm (promo katalog 3, str.44)
Cijena: 52,60 kn + PDV

 

 
KLIKNI i pošalji upit na: info@mizonis.hr
FOLLOW ON FACEBOOK
Unaprijed se ispričavamo i molimo Vas za razumijevanje. Reklamni materijal Vam je poslan u ime poduzeća Mizonis d.o.o. sa svrhom marketinga.
Sadržaj ove e-mail poruke i priloženih datoteka povjerljiv je i namijenjen samo primateljima navedenima u adresi i bilo koja vrsta/oblik neovlaštene uporabe ove elektroničke pošte podliježe kaznenoj i prekršajnoj odgovornosti za štetu nastalu uslijed zaraženosti e-mail poruke virusom ili drugim štetnim programom.
Ovu e-mail poruku ste primili na temelju Vaše prijave na našim ili web stranicama naših partnera, Facebook stranicama, na temelju preporuke, sudjelovanja u nagradnim igrama, narudžbe kataloga, ispunjavanja anketnog listića na događajima, sajmovima, seminarima i drugim sličnim događajima u organizaciji naše tvrke ili naših partnera ili u javno dostupnim bazama podataka.
Ako više ne želite primati naše obavijesti i ako smatrate da Vaša e-mail adresa nije registrirana na bilo koji od gore navedenih i opisanih načina, a ipak se nalazi u našoj bazi, onda se u istoj našla zabunom ili pogreškom i molimo Vas da prihvatite našu ispriku i trajno izbrišete svoju e-mail adresu iz naše baze, besplatno i jednostavno, tako da nam pošaljete e-mail poruku sa naslovom i/ili sadržajom „odjava" na našu e-mail adresu info@mizonis.hr i mi ćemo Vas ukloniti s naše newsletter liste.

Copyright © 2014. MIZONIS d.o.o., Kninski trg 4, 10000 Zagreb, www.mizonis.hr All rights reserved.
Our mailing address is:
info@mizonis.hr

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

MIZONIS - Kninski trg 4 - 10000 Zagreb - info@mizonis.hr - www.mizonis.hr