Sretan Božić i Nova poslovna 2015. godina!

Jesmo li prvi?
Da, vjerojatno smo prvi koji vam već sada žele uspješnu nadolazeću poslovnu godinu, a i želja nam je biti jednom prvi… s razlogom.
Želimo podsjetiti na važnost razdoblja koje dolazi jer se tada uspješne tvrtke odlučuju za nabavu raznih reklamno-promotivnih proizvoda i poslovnih poklona.
Već sad je pravo vrijeme da odaberete i naručite poklone i da se na miru pripremite za „vrijeme darivanja“ koje obično počinje početkom prosinca. Da biste imali sve spremno do tada, najbolje je što prije početi sa pripremama.
Na našoj web stranici www.mizonis.hr nalaze se tri velika kataloga (sa preko 5000 artikala) u kojima možete pronaći mnoštvo zanimljivih stvari za svaku djelatnost ili granu industrije.
Odvojite malo vremena i pregledajte kataloge, sigurni smo da ćete pronaći nešto zanimljivo za vašu tvrtku. Pošaljite nam upit na e-mail ako trebate bilo kakve informacije  vezane uz proizvod ili dotisak Vašeg loga ili poruke.
Da, sad je pravi trenutak da odaberete i naručite poklone za svoje poslovne partnere.
 
Mizonis team
 
KLIKNI NA Promo katalog 2
KLIKNI NA Promo katalog 3
KLIKNI NA Promo katalog 1
FOLLOW ON FACEBOOK
KLIKNI i pošalji upit na: info@mizonis.hr
Unaprijed se ispričavamo i molimo Vas za razumijevanje. Reklamni materijal Vam je poslan u ime poduzeća Mizonis d.o.o. sa svrhom marketinga.
Sadržaj ove e-mail poruke i priloženih datoteka povjerljiv je i namijenjen samo primateljima navedenima u adresi i bilo koja vrsta/oblik neovlaštene uporabe ove elektroničke pošte podliježe kaznenoj i prekršajnoj odgovornosti za štetu nastalu uslijed zaraženosti e-mail poruke virusom ili drugim štetnim programom.
Ovu e-mail poruku ste primili na temelju Vaše prijave na našim ili web stranicama naših partnera, Facebook stranicama, na temelju preporuke, sudjelovanja u nagradnim igrama, narudžbe kataloga, ispunjavanja anketnog listića na događajima, sajmovima, seminarima i drugim sličnim događajima u organizaciji naše tvrke ili naših partnera ili u javno dostupnim bazama podataka.
Ako više ne želite primati naše obavijesti i ako smatrate da Vaša e-mail adresa nije registrirana na bilo koji od gore navedenih i opisanih načina, a ipak se nalazi u našoj bazi, onda se u istoj našla zabunom ili pogreškom i molimo Vas da prihvatite našu ispriku i trajno izbrišete svoju e-mail adresu iz naše baze, besplatno i jednostavno, tako da nam pošaljete e-mail poruku sa naslovom i/ili sadržajom „odjava" na našu e-mail adresu info@mizonis.hr i mi ćemo Vas ukloniti s naše newsletter liste.

Copyright © 2014. MIZONIS d.o.o., Kninski trg 4, 10000 Zagreb, www.mizonis.hr

Our mailing address is:
info@mizonis.hr

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

MIZONIS - Kninski trg 4 - 10000 Zagreb - info@mizonis.hr - www.mizonis.hr